124 éve a tiszta Budapestért
Hulladéknaptár
Ügyfélszolgálat

Hulladékgazdálkodás és azzal kapcsolatos szolgáltatások gazdálkodó szervezetek és intézmények részére

Tisztelt szerződéssel nem rendelkező partnereink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a Pusztazámori Regionális Hulladékkezelő Központban (PRHK) 2019.07.19. 15:00-tól -  2019.07.22. 6:00-ig a szerződéssel nem rendelkező partnereinket nem tudjuk fogadni informatikai leállás miatt. Megértésüket köszönjük! FKF Nonprofit Zrt. 

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zártkörűen Működő Nonprofit Részvénytársaság számos hulladékkal kapcsolatos szolgáltatást tud nyújtani nem lakossági ügyfelei számára. Társaságunk a fővárosban és több Budapest környéki településen, közszolgáltatóként szállítja el a háztartási hulladékhoz hasonló hulladékot, a gazdálkodó szervezetektől és intézményektől. 

A közszolgáltatói tevékenység mellett, széleskörű 

Egyéb szolgáltatások:

Irat- és speciális hulladékmegsemmisítés
Hulladékudvarok
Újrahasználati Központok
Saját beszállítás
Takarítás megrendelés
Akkreditált laboratórium

Az FKF Nonprofit Zrt. segítségére szeretne lenni a gazdálkodó szervezeteknek és intézményeknek abban is, hogy hogyan alakítsák ki saját hulladékgazdálkodásukat, illetve hogyan üzemeltessék hulladéktárolójukat. Társaságunk amellett, hogy folyamatosan törekszik az általa nyújtott szolgáltatások magas színvonalának biztosítására, kiemelten kezeli a környezetvédelem kérdéseit is. E szempont érvényesítése, Társaságunk innovatív tevékenységében is tetten érhető.